Pilisvörösvár
Tutajhúzó verseny
Tutajhúzó verseny
2021. augusztus 20.

A verseny célja: Megemlékezés a magyarországi németek XVII. századi betelepüléséről, az első betelepülőkről, akiknek egy része a Dunán „ulmer Schachtel” tutajokon jutott el Magyarországra.

A verseny ideje: Augusztus 20. 16:00.

A verseny helyszíne: Pilisvörösvár, Kacsa-tó.

Nevezési határidő: A versenyre nevezni elektronikus úton lehet a kozmuvelodes@mhpv.hu e-mail címre augusztus 10-ig.

Nevezési feltételek: Várjuk egyesületek, intézmények, nemzetiségi önkormányzatok, baráti vagy rokoni társaságok, cégek, alkalmi csapatok, stb. nevezését. A csapatok 14. életévüket betöltött versenyzőkből állhatnak, 18. év alatti versenyző részvételéhez a szülő írásos engedélye szükséges. A szülő engedélyét a nevezéssel egy időben kell eljuttatni a szervezőkhöz. A versenyen mindenki saját felelősségre vesz részt. A csapatok létszáma legfeljebb 10 fő, nembeli korlátozás nélkül. A versenyre két fő tartalékversenyző is nevezhető. A csapatok neve tetszőlegesen választható meg. Nevezési díj nincs.

Díjazás, eredményhirdetés: A győztes csapat egy évig őrizheti a vándorserleget, s ezen felül egy kisebb kupát, továbbá egy hordó sört kap. A verseny II. és III. helyezettjei emlékkupában, oklevélben és ajándékban részesülnek. Az ünnepélyes díjátadás időpontja: a verseny után, a helyszínen.

A csapatok a nevezéssel automatikusan vállalják a versenykiírásban rögzítetteket.
A változtatás jogát fenntartjuk.

Kapcsolódó linkek

Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []