Miben segíthetünk?

Pilisvörösvár őszi ruhában - városi fotópályázatot indítunk

Pilisvörösvár őszi ruhában - városi fotópályázatot indítunk
2024. október 14.
Korábbi népszerű akcióinkat követően ismét városi fotópályázatot hirdetünk!


Ezúttal az ősz témakörében „Pilisvörösvár őszi ruhában” címmel. Városunk és környezete ugyanis ősszel is izgalmas és gyönyörű. Szép helyszínek, lehulló levelek, gesztenyék, fák, növények, állatok jellemzik a vörösvári őszt. Ezekről mind várjuk a szebbnél-szebb képeket! Így lehet tóparton, hegyen, mezőn, városban készült kép vagy éppen állatos fotó is a befutó.


A képeket a sajtoreferens@pilisvorosvar.hu e-mail címre várjuk a készítő nevének feltüntetésével jpg vagy png formátumban 2024. november 22. 12:00 óráig. Egy pályázó egy fotóval nevezhet.


A képek értékelése Pilisvörösvár Város hivatalos Facebook-oldalán (facebook.com/pilisvorosvar) zajlik majd. A fotókat a beadási határidő lejárta után, egyszerre tesszük közzé a város Facebook oldalán és a legtöbb kedvelést (reakciójelet) kapott fotó készítője nyeri majd a versenyt. Szavazni a képek közzétételétől számítva lehet, egészen december 2. 9 óráig. A győztest városi ajándéktárgyakat tartalmazó csomaggal és oklevéllel díjazzuk majd, mindemellett a nyertes fotó és készítőjének neve megjelenik a Vörösvári Újság aktuális számában.

A szabályzatot elolvashatják az alábbi linkre kattintva.


Jó fotózást kívánunk mindenkinek!

Kapcsolódó linkek / dokumentumok
Hírek []
Események []
Dokumentumok []
Aloldalak []